Nordsjællands Hundecenter

Tilskudsolier

Tilskudsolier Tilskudsolier - hund
Indeholder 500 ml.
 
Omega - olie til det daglige behov.

Omega fokuserer på at tilføre de essentielle omega 3, 6 og 9 fedtsyrer og samtidig understøtte de processer, som i hunden anvender disse fedtsyrer
Dette sker via et udtræk af en specifik planteblanding, der giver hunden et tilskud af aktive fyto-ingredienser.

Det er alment kendt, at de tre fedtsyrer har en gavnlig effekt på hundens trivsel og ved samtidig at tilføre planteblandingen optimeres nytten af fedtsyrerne.

Omega er baseret på økologisk rapsolie for at få den absolut bedste råvare, hvor pesticidrester og GMO er fremmedord. Rapsolien tilfører hunden alfa-linolensyre, linolsyre og oliesyre, som alle er vigtige byggesten for hunden i hverdagen.

Olien kan selvfølgelig anvendes sammen alle former for tørfodring og fodring med råt kød (BARF).
240,00 DKK
Omega
Indeholder 500 ml.
 
Beginner - olie til hvalpe og unghunde.
 
Beginner fokuserer på de ernæringsmæssige behov en hvalp/unghund har for at kunne udviklesig tilen stærk og robust hund. Beginner understøtter dannelsen af det sunde fundament, hvorpå hunden skal leve resten af livet.
 
Beginner er baseret på økologisk rapsolie for at få den absolut bedste råvare, hvor pesticidrester og GMO er fremmedord. Rapsolien er rig på omega 3, 6 og 9 fedtsyrer, og tilfører bl.a. hunden alfa-linolensyre, linolsyre og oliesyre, som alle er vigtige byggestenfor hunden i hverdagen.
 
Olien kan anvendes sammen med alle former for tørfodring og fodring med råt kød (BARF).
240,00 DKK
Beginner
Indeholder 500 ml.
 
Advance - olie til ældre hunde.
 
Advance fokuserer på at stille de essentielle byggesten til rådighed for den modne hund, der har levet et godt liv og gerne skulle blive ved med det. Dette sker via et udtræk af en specifik planteblanding, der giver hunden et tilskud af aktive fyto-ingredienser. Især når hunden er lidt oppe i årene, er det vigtigt, at den forbliver sund og aktiv.
 
Desuden kan Advance anvendes til diegivende hunde eller hunde, der skal på banen igen efter en hård belastning.
 
Advance er baseret på økologisk rapsolie for at få den absolut bedste råvare, hvor pesticidrester og GMO er fremmedord. Rapsolien er rig på omega 3, 6 og 9 fedtsyrer, og tilfører dermed hunden bl.a. alfa-linolensyre, linolsyre og oliesyre, som alle er vigtige byggestenfor hunden i hverdagen.
 
Olien kan anvendes sammen med alle former for tørfodring og fodring med råt kød (BARF).
240,00 DKK
Advance
Indeholder 500 ml.
 
Energy - olie til arbejde og træning.
 
Energy fokuserer på at tildele byggesten/ernæringselementer, der skal bruges, når hunden skal yde ekstra eller har behov for at komme i gang igen efter en hård fysisk belastning. Dette sker via et udtræk af en specifik planteblanding, der giver hunden et tilskud af aktive fyto-ingredienser.
 
Energy er baseret på økologisk rapsolie for at få den absolut bedste råvare, hvor pesticidrester og GMO  er fremmedord. Rapsolien er rig på de essentielle omega 3, 6 og 9 fedtsyrer, og tilfører bl.a. hunden alfa-linolensyre, linolsyre og oliesyre, som alle er vigtige byggesten for hunden i hverdagen.
 
Olien kan anvendes sammen med alle former for tørfodring og fodring med råt kød (BARF).
240,00 DKK
Energy
Indeholder 500 ml.
 
Et fungerende led og bevægeapparat er med til at give livsglæde og livskvalitet. Muskler, sener, knogler, ledvæske, brusk er blot nogle af de mange strukturer, som udgør helle led- og bevægeapparatet og gør det muligt for dit dyr at bruge sin krop fysisk. Alle disse mange strukturer har et stort forbrug af en bred vifte af vigtige næringsstoffer for at processerne kan fungere optimalt.
 
ReVet er sammensat så den tilgodeser led og bevægeapparatets behov for mange vigtige vegetabilske næringsstoffer. ReVet indeholder indeholder 17 kendte lægeurter og medicinske planter.
 
Hvorfor kan det være nødvendigt at give et tilskud som ReVet?
 
Akutte eller kroniske skader på knogler, led, muskler eller sener, slid, autoimmune sygdomme er blot nogle af de problemer, der kan ramme led og bevægeapparat.
 
Symptomer på problemer i led og bevægeapparatet kræver ofte medicinsk behandling og en ernæringsvejledning.
 
De mest almindelige lidelser i bevægeapparatet er slidgigt, discusprolaps, HD samt smertefulde inflammationer.
 
De nøje afstemte plantenæringsstoffer, der findes i ReVet, er skræddersyet til
at give led og bevægeapparatet ekstra tilskud af afstemte ernæringsmæssige byggesten ved behov.
248,00 DKK
ReVet
Indeholder 500 ml.
 
Et gammelt ordsprog sider: "du er hvad du spiser"... Og det er sandt! Alt det du giver dit dyr at spise er potentielle byggesten til kroppens strukturer, systemer, celler, organer osv. Madens forvandling starter i fordøjelsestragten. En velfungerende fordøjelsestragt er således det fundament, hvorpå en sund og velfungerende krop er bygget.
 
Fordi det er af afgørende betydning for at sikre at det, der kommer ind i kroppen også er til gavn for den, befinder 2/3 af kroppens immunsystem sig også i forbindelse med fordøjelsestragten.
 
Fordøjelsen er hjørnestenen for vores helbred. Et svagt fordøjelsessystem kan resultere i tarmbetændelser, fødevareintolerancer, fødevareallergier, forstoppelse, koliksmerter og allergier. Oftest skal årsagen til et svagt helbred findes i fordøjelse. Lidelser som f.eks. overvægt, type 2-diabetes, eksem samt kroniske kroniske infektioner udspringer fra mave- og tarmlidelser.
 
DiVet er sammensat, så din hund får målrettet næring til kroppens fordøjelsestragt  med tilhørende organer og systemer. DiVet indeholder 17 kendte lægeurter og medicinske planter.
 
Hvorfor kan det være nødvendigt at give et tilskud som DiVet?
 
Når dyr får problemer med maven eller tilstødende organer f.eks. på grund af en infektion med diarré til følge, så har kroppen brug for næring til at genopbygge tarmslimhinden, lave nye immunceller og meget andet. For at kunne lave de strukturer/organer, skal kroppen have tilført mad, som indeholder "byggesten", der kan anvendes til formålet. Sådanne ernæringsmæssige byggesten findes i DiVet.
248,00 DKK
DiVet
Indeholder 500 ml. olie.
 
Immunsystemet har mange opgaver i kroppen.
 
Et stærkt og velfungerende immunsystem er kroppens livsforsikring eller naturlige skjold imod infektioner og sygdomme, fordi det sikrer, at kroppen forbliver sund og rask.
 
Lymfesystem, hvide blodlegemer, T- og B-lymfocytter, mastceller og mange andre celler og strukturer udgør kraftværket i immunsystemet. Disse mange millioner af celler skal hele tiden arbejde og fornys, og det kræver bestemte næringsmæssige byggesten. At vedligholde og ernære et stærkt immunsystem er derfor af afgørende betydning for et langt og sundt liv.
 
Immunforsvaret er af central betydning for kroppen. Et svagt immunsystem kan enten være medfødt, aldersbetinget eller kan skyldes forkert kost, stofskifteforstyrrelser, stress, parasitangreb m.m. Svigter immunsystemet øges risikoen for infektioner, eksemer, hoste, astma, allergi og betændelsestilstande.
 
ImVet er er sammensat, så din hund får målrettet næring til immunsystemets celler og srukturer samt tilhørende organer og systemer. ImVet indeholder 17 kendte lægeurter og medicinske planter.
 
Hvorfor kan det være nødvendigt at give et tilskud som ImVet?
 
Infektioner, allergier og andre symptomer, der peger på, at immunsystemet ikke har det godt nok, kræver medicinsk behandling og god målrettet ernæring. De nøje afstemte plantenæringsstoffer, der findes i ImVet er skræddersyet til dyrenes specifikke biologi og giver kroppen den ekstra næring, som den har brug for.
248,00 DKK
ImVet
Indeholder 500 ml.
 
Hunde er fra naturens side floklevende sociale dyr og nært knyttet til de individer, der er i deres flok - mennesker som dyr. Ændringer i flokstrukturen i flokstrukturen, de sociale eller fysiske rammer har indflydelse på hundens psykiske overskud.
 
Årsagerne til adfærdsproblemer eller dårlig psykisk trivsel kan være mange. Udover af nogle hunde kan være genetisk disponeret for et dårligt sind, skyldes adfærdsproblemer ofte tidlige traumer eller en fejlhåndtering af hunden gennem opdragelsen. Resultatet er oftest, at hunden "låses" fast i flugt/kamp-nervesystemet. Hunden fortolker derfor verden som farlig, hvilket resulterer i velkendte adfærdsproblemer så som angst, aggressioner, gøen, mindreværd, lydfølsomhed samt alene hjemme-problemer.
 
Kroppens centrale "styreorgan" består af nervesystem, hormonsystem, visse centre i hjernen, forskellige endokrine kirtler med videre, som "oversætter" dyrets fortolkning af sine omgivelser til biokemiske produkter. For at kunne foretage disse komplekse opgaver kræves der mange og nøje afstemte næringsstoffer til såvel proces som produkt.
 
Hvorfor kan det være nødvendigt at give et tilskud som NeVet?
 
I perioder hvor "styreorganet" skal arbejde ekstra har kroppen brug for ekstra næringsmæssige byggesten.
248,00 DKK
NeVet
Indeholder 500 ml.
 
Tobisolie til hund og kat er et sundt dagligt tilskud til fodret. Den røde tobis er en fed fisk, og olien er derfor rig på flerumættede fedtsyrer. Indeholder en skræddersyet planteblanding, som supplerer oliens næringsstoffer og på den måde, bliver tobisolien meget mere end blot et sundt tilskud.
98,00 DKK
Tobis
Indeholder 5 liter.
 
Tobisolie til hund og kat er et sundt dagligt tilskud til fodret. Den røde tobis er en fed fisk, og olien er derfor rig på flerumættede fedtsyrer. Indeholder en skræddersyet planteblanding, som supplerer oliens næringsstoffer og på den måde, bliver tobisolien meget mere end blot et sundt tilskud.
5000 gram
800,00 DKK
Tobis - 5 liter
Nordsjællands Hundecenter | CVR: 32 69 96 93 | Skævinge Overdrevsvej 3, 3320 Skævinge  | Tlf.: 5120 2158 | kontakt@nordsjaellandshundecenter.dk