Nordsjællands Hundecenter

Tilskudsfoder

Tilskudsfoder Tilskudsprodukter - kat

 

Indeholder 150 tabletter
 
For alle dyr gælder at en større eller mindre del af deres kost stammer fra planteriget - direkte eller indirekte. I dyrenes naturlige miljø har de fri adgang til alle de næringsstoffer der skal bruge og er evolutionært tilpasset til. På verdensplan kendes i dag mere end 30.000 aktive og sekundære planteingredienser. Det er et gigantisk ernæringsmæssigt skatkammer, som vores tamme hus- og kæledyr desværre ikke længere har fri adgang til.
 
De godt 70 milliarder celler, som en krop består af har dagligt brug for at få tilført disse næringsstoffer. Derfor er plantenæringsstofferne også af vital betydning for en afbalanceret artskorrekt ernæring.
 
Sagt på en anden måde...
 
Sammenligner man dyrenes ernæring med hvordan en computer virker, så udgør fedt, protein, kulhydrater, vitaminer og mineraler "hardwaren". For dog at kunne bruge computeren har man brug for passende software - og næringsstoffer fra planteriget er den "software", der gør det muligt at udnytte "hardwaren" maksimalt samt sikre optimal drift.
 
Derfor er ViVet tilskudsfoder sammensat, så du kan give dit dyr et sundt og nærende hverdagstilskud af planter, bær, bark, nødder, rødder, blomster oma. Indeholder 14 kendte lægeurter og medicinske planter.
98,00 DKK
ViVet
En dåse indeholder 150 stk. tabletter.
 
Et velfungerende led og bevægeapparat er med til at give livsglæde og livskvalitet. Muskler, sener, knogler, ledvæske, brusk er blot nogle af de mange strukturer, som udgør helle led- og bevægeapparatet og gør det muligt for dit dyr at bruge sin krop fysisk. Alle disse mange strukturer har et stort forbrug af en bred vifte af vigtige næringsstoffer for at processerne kan fungere optimalt.
 
ReVet er sammensat så den tilgodeser led og bevægeapparatets behov for mange vigtige vegetabilske næringsstoffer. ReVet indeholder indeholder 17 kendte lægeurter og medicinske planter.
 
Hvorfor kan det være nødvendigt at give et tilskud som ReVet?
 
Akutte eller kroniske skader på knogler, led, muskler eller sener, slid, autoimmune sygdomme er blot nogle af de problemer, der kan ramme led og bevægeapparat.
 
Symptomer på problemer i led og bevægeapparatet kræver ofte medicinsk behandling og en ernæringsvejledning.
 
De mest almindelige lidelser i bevægeapparatet er slidgigt, discusprolaps, HD samt smertefulde inflammationer.
 
De nøje afstemte plantenæringsstoffer, der findes i ReVet, er skræddersyet til
at give led og bevægeapparatet ekstra tilskud af afstemte ernæringsmæssige byggesten ved behov.
98,00 DKK
ReVet
En dåse indeholder 150 tabletter.
 
Immunsystemet har mange opgaver i kroppen.
 
Et stærkt og velfungerende immunsystem er kroppens livsforsikring eller naturlige skjold imod infektioner og sygdomme, fordi det sikrer, at kroppen forbliver sund og rask.
 
Lymfesystem, hvide blodlegemer, T- og B-lymfocytter, mastceller og mange andre celler og strukturer udgør kraftværket i immunsystemet. Disse mange millioner af celler skal hele tiden arbejde og fornys, og det kræver bestemte næringsmæssige byggesten. At vedligholde og ernære et stærkt immunsystem er derfor af afgørende betydning for et langt og sundt liv.
 
Immunforsvaret er af central betydning for kroppen. Et svagt immunsystem kan enten være medfødt, aldersbetinget eller kan skyldes forkert kost, stofskifteforstyrrelser, stress, parasitangreb m.m. Svigter immunsystemet øges risikoen for infektioner, eksemer, hoste, astma, allergi og betændelsestilstande.
 
ImVet er er sammensat, så din kat får målrettet næring til immunsystemets celler og srukturer samt tilhørende organer og systemer. ImVet indeholder 17 kendte lægeurter og medicinske planter.
 
Hvorfor kan det være nødvendigt at give et tilskud som ImVet?
 
Infektioner, allergier og andre symptomer, der peger på, at immunsystemet ikke har det godt nok, kræver medicinsk behandling og god målrettet ernæring. De nøje afstemte plantenæringsstoffer, der findes i ImVet er skræddersyet til dyrenes specifikke biologi og giver kroppen den ekstra næring, som den har brug for.
98,00 DKK
ImVet
En dåse indeholder 150 tabletter.
 
Et gammelt ordsprog sider: "du er hvad du spiser"... Og det er sandt! Alt det du giver dit dyr at spise er potentielle byggesten til kroppens strukturer, systemer, celler, organer osv. Madens forvandling starter i fordøjelsestragten. En velfungerende fordøjelsestragt er således det fundament, hvorpå en sund og velfungerende krop er bygget.
 
Fordi det er af afgørende betydning for at sikre at det, der kommer ind i kroppen også er til gavn for den, befinder 2/3 af kroppens immunsystem sig også i forbindelse med fordøjelsestragten.
 
Fordøjelsen er hjørnestenen for vores helbred. Et svagt fordøjelsessystem kan resultere i tarmbetændelser, fødevareintolerancer, fødevareallergier, forstoppelse, koliksmerter og allergier. Oftest skal årsagen til et svagt helbred findes i fordøjelse. Lidelser som f.eks. overvægt, type 2-diabetes, eksem samt kroniske kroniske infektioner udspringer fra mave- og tarmlidelser.
 
DiVet er sammensat, så din kat får målrettet næring til kroppens fordøjelsestragt  med tilhørende organer og systemer. DiVet indeholder 17 kendte lægeurter og medicinske planter.
 
Hvorfor kan det være nødvendigt at give et tilskud som DiVet?
 
Når dyr får problemer med maven eller tilstødende organer f.eks. på grund af en infektion med diarré til følge, så har kroppen brug for næring til at genopbygge tarmslimhinden, lave nye immunceller og meget andet. For at kunne lave de strukturer/organer, skal kroppen have tilført mad, som indeholder "byggesten", der kan anvendes til formålet. Sådanne ernæringsmæssige byggesten findes i DiVet.
98,00 DKK
DiVet
En dåse indeholder 150 stk. tabletter.
 
Katte er delvist sociale dyr, som gennemgående lever alene eller i mindre fællesskaber, hvor hvert individ har sit eget jagtterritorie og hierakiske plads. Kattens nære tilknytning til sine omgivelser og boligen gør, at enhver ændring i kattens hverdagsrytme eller territorie har indflydelse på kattens psykiske overskud.
 
Årsagerne til adfærdsproblemer eller dårlig psykisk trivsel kan være mange. Udover af nogle katte kan være genetisk disponeret for et dårligt sind, skyldes adfærdsproblemer ofte tidlige traumer eller en fejlhåndtering af katten. Resultatet er oftest, at katten "låses" fast i flugt/kamp-nervesystemet. Katten fortolker derfor verden som farlig, hvilket resulterer i velkendte adfærdsproblemer så som angst.
 
Kroppens centrale "styreorgan" består af nervesystem, hormonsystem, visse centre i hjernen, forskellige endokrine kirtler med videre, som "oversætter" dyrets fortolkning af sine omgivelser til biokemiske produkter. For at kunne foretage disse komplekse opgaver kræves der mange og nøje afstemte næringsstoffer til såvel proces som produkt.
 
Hvorfor kan det være nødvendigt at give et tilskud som NeVet?
 
I perioder hvor "styreorganet" skal arbejde ekstra har kroppen brug for ekstra næringsmæssige byggesten.
98,00 DKK
NeVet
Nordsjællands Hundecenter | CVR: 32 69 96 93 | Skævinge Overdrevsvej 3, 3320 Skævinge  | Tlf.: 5120 2158 | kontakt@nordsjaellandshundecenter.dk