Nordsjællands Hundecenter

Enetimer

Enetimer er en god mulighed for individuel undervisning med fuld fokus og opmærksomhed på kun dig og din hund.
 
Enetimer kan være en god løsning, hvis du har problemer med
 
- at hunden trækker meget i snoren på gåturen
- at hunden ikke kommer, når du kalder
- at hunden er for stresset på et træningshold med mange hunde
- at din hund hopper op af dig og/eller andre mennesker
- at din hund gør for at få opmærksomhed
- samarbejdet mellem dig og din hund
- at nå at deltage på et ugentligt træningshold pga. arbejdstider eller andet
- noget helt tredje
 
På en enetime vil vi fokusere på dit og din hunds træningsproblem. Du vil få redskaber med hjem fra træningen, som kan hjælpe dig i hverdagen med din hund. Redskaberne får du til træningen. Arbejdet skal du og din hund gøre derhjemme for at få noget ud af undervisningen.
 
 
Enetimer er dog ikke kun til hunde med træningsproblemer. Måske har du lige fået hvalp og vil gerne i gang med træningen af hvalpen og kan ikke finde et hvalpetræningshold med ledig plads, måske har du bare lyst til idéer til aktivering af din hund, til at lære hvordan du kan lægge et spor til din hund, idéer til en aktiv gåtur, lære hvordan du skal udstille din hund på en hundeudstilling eller til helt almindelig træning med din hund uden at skulle følge et træningshold. Dette kan enetimer også bruges til.
 
Kun fantasien sætter grænser for, hvad der er muligt på en enetime!
 
Kontakt mig hvis du er interesseret i en eller flere enetimer. Så tilrettelægger vi timerne ud fra dit og din hunds behov.
 
 
Nordsjællands Hundecenter | CVR: 32 69 96 93 | Skævinge Overdrevsvej 3, 3320 Skævinge  | Tlf.: 5120 2158 | kontakt@nordsjaellandshundecenter.dk