Nordsjællands Hundecenter

Barf (råt foder) til hund og kat

Alle rå produkter kan kombineres med alle øvrige produkter fra VetCur-Biotec f.eks GourMix eller ViVet og alle fodertilskud og olier.
 
Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at købe nogle af produkterne, kan jeg kontaktes enten pr. telefon eller mail. Produkterne kan afhentes hos mig eller på et nærmere aftalt sted i Hillerød.
 
VetCur Naturals er udsprunget af ønsket om at lade dit kæledyr få adgang til de bedste råvarer, der findes på markedet i dag. Disse råvarer stammer fra økologiske dyrehold, fra små deltids- eller fritidslandbrug med ekstensiv drift eller som hestekødet fra privatpersoner, der har valgt at lade deres hest slagte hos en dansk slagter.
 
VetCur Naturals står grundlæggende for foder til dit kæledyr, hvor der anvendes ikke eller kun let forarbejdede råvarer.
 
Resultatet af et omfattende arbejde er en 3-grens produktpalette baseret på økologiske, velfærds eller konventionelle råvarer.
 
Resultatet er helstøbte rå eller skånsomt forarbejdede produkter, som giver dit kæledyr mulighed for at få en ernæring så tæt på "naturen" som muligt.
 
VetCur ønsker at støtte samvittighedsfulde danske landmænd samt mindre kvalitetsbevidste slagterier. Det betyder, at alle øko- og velfærdsprodukter er mærket med Dannebrog, når de stammer fra Danmark og mærket med landets navn, når de f.eks. stammer fra Sverige.
 
På etiketten finder du ligeledes navnet på den slagter, der har fremstillet produktet for os. Alle dyrene slagtes i det land, hvor de har levet.
 
Det er din garanti for, at dyret ikke har været på en lang international dyretransport inden slagtning. Denne synlighed giver dig, som forbruger, mulighed for at påvirke produktionsdyrenes velfærd direkte - også når det drejer sig om den sidste rejse!
Nordsjællands Hundecenter | CVR: 32 69 96 93 | Skævinge Overdrevsvej 3, 3320 Skævinge  | Tlf.: 5120 2158 | kontakt@nordsjaellandshundecenter.dk